U.D. RIBERA , 1-GOIAN F.C., 2

PRIMERA AUTONÓMICA JUVENIL - GRUPO 11º.

NIETO, 0- U.D. RIBERA, 1

Sergio, Nestor, Asier, David M., Óscar (C), Sevilla, Anselmo (Macua), Miguel(Cano), Koeman(Toni), Mauro, Jordan(Eder)

Buen partido el disputado por los juveniles esta jornada, consiguiendo una victoria trabajada ante un rival que nunca se dio por vencido. Se presentaba un partido igualado y la falta de ocasiones en los primeros minutos y la constante lucha en medio campo así lo presagiaba. Las defensas se imponían a los ataques hasta que Sevilla con un precioso libre directo que se estrellaba en el larguero avisaba y cinco minutos después, Mauro botaba un córner, Miguel peinaba y Sevilla se rehacía remachando en boca de gol. A partir de aquí y hasta el pitido final, un gran trabajo defensivo, marcado por el orden y el sacrificio permitieron mantener la portería a cero y sólo la falta de puntería en los metros finales tras buenas contras lanzadas por Mauro y la participación de toda la delantera, hicieron que la incertidumbre se mantuviese hasta el final. Así pues, merecido premio para el equipo juvenil que ya se merecía una victoria como ésta.

SEGUNDA AUTONÓMICA CADETE - GRUPO 15º

SAN MIGUEL, 1- U.D. RIBERA, 4

Sintético de San Miguel de Oia o domingo a mañan.
Alineación: Pablo(Esteban min.55), Jorge, Dani, Gándara, Rubén, Fabio(Miguel min60), Gabri(Noel min40)Isma, Alvaro(Osvaldo min.60), Fabián y Oscar Moreno(Adrián min50).

Goles:0-1 Oscar Moreno loita un balon longo da defensa e mete a testa entre o central e o porteiro, 0-2 Oscar Moreno presiona o central do San Miguel que perde a pelota e ante a saida do porteiro bateo por baixo, 0-3 Isma de gran disparo dende fora da area que vai a escadra, 1-3 falta o borde da nosa area que colase por alto na meta defendida por Esteban que non chega , 1-4 contra do Ribera que leva Noel pola banda dereita, centra o area donde encontra a Miguel que ante a media saida do porteiro e sen parar, cabecea o balon por enriba.
Bo partido do Ribera fronte un bo equipo, e nun campo dificil debido as dimensions do mesmo. Durante os oitenta minutos veuse un equipo moi ben plantado e sen fendas na sua disposición defensiva. Isto favoreceu as chegadas dos nosos dianteiros en contraataques rapidos e ben levados, que contaron ademais coa efectividade nos remates. A salientar a loita de Oscar Moreno que non deu un balon por perdido durante os minutos dos que dispuxo e o bo traballo do resto do equipo coa mesma actitude. Tamen o excelente partido de Pablo na porteria, que fixo varias intervencions moi meritorias de gran porteiro que impediron a reaccion do San Miguel.

SEGUNDA AUTONÓMICA INFANTIL - GRUPO 17º.