PRIMERA AUTONÓMICA JUVENIL - GRUPO 11º.

U.D. RIBERA, 0; LOURO, 3
A esq. equipo do U. D. Ribera xuvenil que perdeu o sabado na Mata con equipo do Louro xuvenil a dereita

Crónica Victor V.
Diego, Pini, Ivan, David, Asier, Sevilla, Anselmo, Miguel (Mauro), Oscar(Eder), Pichi(Sergio), Koeman(Cano) Horrible partido o disputado polos xuvenís este sábado no municipal da Mata, tanto polo resultado como polo xogo exhibido nos noventa minutos, carente de intensidade, intención e sentido. O comezo do partido xa auguraba unha tarde para olvidar, pois nada mais comezar, apenas transcurridos dez minutos, o Ribera concedía o primeiro gol e unha sensación de desconcerto e inseguridade sobrevoaba a defensa local. Esta tónica continuou todo o encontro, sen apenas achegamentos locais, circunstancia que o rival non desaproveitou, apuntándose unha victoria cómoda ampliada no segundo tempo con dous novos goles, que aínda que contaron co desacerto arbitral, non tapa a mala imaxe ofrecida ó respetable

SEGUNDA AUTONÓMICA CADETE - GRUPO 15º

ALERTA TRAVIESAS, 0; U.D. RIBERA, 8

Alineación do Ribera: Pablo(Esteban min.40), Noel, Dani, Gándara, Rubén, Jorge, Fabio(Fabián min.40), Osvaldo(Gabi min.45), Ismael(Miguel min.35), Oscar Moreno y Alvaro(Suso min.50).
Crónica Anxo V.
Goles:0-1 Isma tras un rexeite da defensa, 0-2 Oscar recolle un erro e bate a porta valeira, 0-3 Alvaro de gol olimpico dende o curruncho, 0-4 Alvaro despois dun tiro de Fabio o travesaño, 0-5 Isma empurra un bo servizo de Fabio que supera ao porteiro por enriba.2ª Parte, 0-6 Oscar Moreno de vaselina a saida do porteiro, 0-7 Miguel tras asistencia de Oscar e 0-8 Oscar Moreno de tiro raso no man a man co porteiro.

Partido sen historia disputado no federativo de Coia as 10 da mañan. Clara superioridade do Ribera dende o primeiro minuto ata o final, tanto fisica como tecnicamente.
O resultado quedase corto ante as imnumerables chegadas desaproveitadas por os nosos dianteiros.

SEGUNDA AUTONÓMICA INFANTIL - GRUPO 17º.

VILARIÑO - 2-RIBERA - 10

ALINEACIÓN: Pablo, Adrian, Bruno, Ivan, Diego, Puertas, David, Oscar, Jorge,Villa, Ruben.
GOLES: VILLA - 3BRAIS- 3PUERTAS - 2OSCAR - 1PROPIA PUERTA - 1

Equipo do U. D. Ribera infantil que marcha lider do seu grupo na liga.